Pärlan fyller 3 år

 
Åh hej! jag har helt tagit semester från bloggen vänner, det finns varken tid eller lust att slå på datorn. Jag hör till den lilla skara som bloggar från datorn, jag bara måste lägga in bilden i datorn och redigera den lite innan jag postar ett inlägg. Känns inte bra att inte ha sett bilden på stor skärm innan :) Men det gör ju att inläggen haglar ju inte direkt tätt, men det får va så helt enkelt. Lusten kommer och går! jag är mer aktiv på instagram dock då in och kika där om ni vill - "Pramkajen" it is!
 
Annars så! Jo Pärlan har fyllt 3 år! Det firades med nära och kära och hon fick massor med fina presenter, bland annat playmobil, plus plus, verktygslåda, vattenfärger, fina böcker etc! Av oss fick hon en cykel och ett dockskåp. Dockskåpet är värd ett helt eget inlägg, vi har renoverat ett helt fantastiskt dockskåp som jag fyndade för 300 fkr på köp och sälj! Återkommer med det i ett eget inlägg. om du är nyfiken finns det flera bilder på insta!
 
Have då! Jo han har hunnit bli 2 månader och han är HELT MAGISK! Gladare och nöjdare bebis får man leta länge efter, han är som en dröm. Jag visste inte att det fanns bebisar som han. Karma. Han är karma.
 
5
Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Jag hör också till den skaran som nästan bara vill både läsa andra bloggar och blogga själv från datorn, med riktiga bilder och inte telefonen. Haha får uppdatera oss lite grann =)

Mirre Sweetwords

Finns du på facebook? Lägg till mig där Marie Mirre Karlsson

Mirre Sweetwords

Grattis till pärlan, ja det är tråkigt beslut, jag velar än om jag ska ångra mig, men jag vet att jag kommer inta ta mig tiden som krävs och det blir inte roligt då, man bloggar inte helhjärtat

birgitmaria

Grattis!!
Jag har sett dockskåpet på IG- säger bara wow!

Frida

Vart kommer hennes klänning ifrån? Är den ny?
Kram

Svar: Den kommer från zara! Nej tyvärr från förra året
angus