Inte glad midsommar

 
Vår midsommar blev allt annat än glad. När vi hade packat iordning alla fjorton väskor inför vårt planerande firande hos kjs föräldrar märkte vi att Sue Ellen inte mådde bra. Hon ville inte äta något och satt och skakade. KJ for iväg till djurakuten och hon blev inlagd med dropp. Hon hade en inflammation i tarmen. Jag var så orolig och det var så skönt när kJ smsa att hon skulle bli bra! Tänker alltid det värsta... 
 
Sue Ellen repa sig snabbt och veterinären ringde på kvällen och sa att vi fick hämta henne för hon störde de andra för mycket med sitt ylande! :) 
 
Midsommarmat, krans i håret, dans kring stången och häng med familj fick utebli och kalaset kosta 11.000 kr. Men det är en värdslig sak! Bara vår älskade gris mår bra!
3

Mini Rodini REA

 
Varje år inhandlar jag lite Mini Rodini på REA, de har alltid en generös REA och jag som så många andra är vansinnigt förtjust i detta märke. Mycket för att det är bra kvalité, snygga och lekfulla kläder och att de har ett miljötänk som jag går igång på. Pärlan brukar bara få "trista" grå kläder som annars är min melodi så att det dyker ner en massa färglada kläder med tryck uppskattas även av henne. Hon är väldigt förtjust i sin nya keps. 
 
Det REAS för fullt i var och varannan nätbutik nu men jag beställde hem från babyshop med 40% rabatt. Såg att även Mini Rodini har börjat sin sommarrea nu. Klick klick!
 
1

Bärsjal

 
När Pärlan va spädis hade vi en Ergobaby 360 med spädbarnsinlägg.. precis! Orkar man ens läsa det!? Oerhört meckigt med att först lägga ner bebis i ett inlägg, på med selen, behöva hjälp att knäppa i bak, smärtar i rygg och axlar och sen skriker hon ändå halsen av sig och man får ta av allt igen. Dessutom blir det SNORVARMT.
 
Denna gången kör vi (eller jag k-J tycker allt är meckigt) sjal! Så mycket enlare på alla plan! Enkel att få på sig, enkelt att sätta ner bebis, blir inte så varmt och bebis somnar på ett kick! Kanske inte beror på sjalen dock.. utan att Have är en bebis a la walk in the park. Men dagens tips är deffinitivt sjal! Min kommer från Mimundus och fyndad för en hunka på köp och sälj.
 
3