Lillebror & Sue Ellen

 
 
Have har ju två storssystrar. Den ena lite jobbigare och hårigare. Sue Ellen the frenchi. Hon har inte varit så nämnvärt intresserad av lillebror. Hon har nosat på honom lite och är en självklart del när det innefattar en bajssituation men annars är hon inte så "på" honom, har gett honom ett par pussar med thats it. 
 
Namn vänner! Vi hade det lika svårt med Pärlan och skickade in bestämt namn i sista sekund, tog bara något i ren panik. Denna gången tycker jag det är omöjligt ännu svårare! Finns inte så många pojknamn som tilltalar mig, så jag funderar på om han ska heta Kerstin eller Inger. Men K-J tycker inte han passar till det... vi har ett namn som vi kallar honom men det känns inte helt hundra! Hjälp....
 
5
Catrin

Tycker också det verkar riktigt svårt med killnamn. När Julia skulle komma och vi även funderade på killnamn så var vi inte helt överens. Anders ville ha riktigt klassiska namn som typ Erik och William, medans jag var mer för Loah, Noah och Oliwer..
Sedan fastnade jag faktiskt för William, men så blev det ju en Julia ;)
Det enklaste vore ju att fråga Elsie vad lillebror ska heta 😉😅

Anonym

Pelle, Erik, Olle, Jonas, Peter eller varför inte Karl. Nils är också fint. Allan, det finns ju hur många fina namn som helst ju!

Mirre - Sweetwords

Elliott skulle vårt barn hetet om det vart en pojk det är fint, lika så Loke, Sascha, Julius, Levin, Nathaniel =D osv =D

Jamtlandshanna

Å, så svårt! Nu har ju vi redan bestämt oss men fram till dagen innan ultraljudet så var vi ju överens om att det var en tjej så det namnet hade vi bestämt. Men så insåg jag att vi kanske måste prata killnamn om det faktiskt är en lillebror.
Mina förslag var Liam och Noel (fråga inte!) sen landade vi på Max. Hittade en lapp från när Pluttan var i magen då vi pratat om Felix och Leo (det blev ju en Lea istället) Jag önskade Ivar till andra namn men det blir det nog inte.
Tja, det är inte lätt det där med namn! Önskar er stort lycka till!
Kramar

Elin

Jag ville att Sven skulle hetat Levi. Natan tycker jag också är jättefint. Folke gillar jag också. Tycker iofs namnet ni kallar honom är väldigt bra det med. Kramar från Elin

Svar: Natan, det va lite bra! men kommer mig osökt o tänka på satan, o det är ju inte så skoj! men jag trod gossebarnet har fått en namn nu!
angus