Ont i magen

 
Hejsan hoppsan! Den riktiga smekmånaden har nu tagit slut och vår lilla Have har nu börjat göra andra saker än att sova konstant. Han kräver lite mer, mer närhet, mer guppande och mer mat! Vill gärna ligga och snutta hos mig. Vissa dagar är han knorrig och det märks att han har ont i magen, som tur är går det att råda bot på med lite mänsklig kontakt och åter igen tuttarna. JAG ÄLSKAR TUTTARNA. Vi får hoppas att detta lilla magont inte utvecklas till något otrösteligt skrik.
 
Sommaren har kommit vänner! Igår hade Pärlan sitt premiärdopp i poolen och till vår stora besvikelse höll inte poolen tätt så det blir till o inhandla en ny. Pärlan gör sista veckan på dagis, K-J gör sista veckan som ledig innan hans sommarjobb drar igång.. och jag gör sista veckan som harmonisk då jag är ensam med två barn nästa vecka. Hej tvåbarnschock.
 
2
Mirre Sweetwords

Hoppas att det inte blir mer magont än så och ja minns hur det kändes då man fick vara hemma själv, samt man känner ju så än så

Frida - Vita Villan

Hoppas magontet går över och inte blir värre! Har du provat Sempers magdroppar? Jag tyckte att det hjälpte till mitt mellanbarn. Skadar inte att prova.
Omställningen till två barn minns jag som väldigt stor. Sänk kraven och hitta på lagom mycket. Jag har alltid varit lite väl överambitiös och är fortfarande. Lär mig visst aldrig. Men man behöver inte göra sig till så mycket för barnen, de är nöjda med så lite. :)
Ha en fin dag! Kram