Gravidpenning

 
I torsdags förra veckan gjorde jag min sista dag på väldigt länge. Lite oklart i planeringen hur länge jag ska vara hemma och hur länge K-J ska vara hemma, det får livet utvisa lite men jag ska ju vara hemma minst ett år. SÅ UNDERBART och precis rätt i tiden på alla sätt. Både på det sättet att det nu börjar bli vår ute med allt va det innebär i sol och ljusa dagar/kvällar och precis rätt i tiden kroppsligt. Jag hör till de som har ett tungt jobb då jag jobbar med människor, förflyttningar och tunga hjälpmedel. Detta tillsammans med mitt stora SF-mått, mina onda fogar och åderbråck på diverse ställen skrek kroppen SLUTA KVINNA på slutet. Så denna tid kom precis i rättan tid! Vad ska jag göra nu då på dagarna.... BOA!
 
... och stå och glo med utsläppt buk i våra oputsade fönster... Yes.
 
4

Vecka 32

 
Hej hopp! Vecka 32 vänner! Det börjar ta på det och idag hade jag min första gravidpenningdag! Jag har nu sagt hej då till mitt jobb på ett långt tag framöver och det är så skönt! Hädanefter ska jag hämta Pärlan från dagis med bil från o ha stånkat omkring på cykel både dit och hem. Sicken lyx! 
 
Jag och Have hamnade på specialistmödravården idag pga ont i magen, onda o täta sammandragningar och oro. Allt såg fint ut och livmodertappen va lång o stängd. Vi fick hälsa på varann lite snabbt och det är ju bara så härligt. Jag har fortfarande ont men hoppas det går bort efter nattens vila. Natti!
3

Syskonfotografering

 
I helgen var våra fina vänner här för att föreviga deras små på bild. Vi valde att vara inne så tvn flyttades bort och hux flux så hade vi en liten hemmastudio. Ibland önskar jag mig en studio, för newbornfotograferingar. Annars är jag allra helst utomhus.
 
Jag tror o hopppas de blev nöjda i alla fall och Pärlan njöt av och få mysa med bebis. Hon är så facinerad av bebisar :) 
 
4