Vecka 30

Foto: Ida Björkman - Björmanfoto 

Sista trimestern, igår gick jag in i vecka 30. 75 dagar kvar. HERREGUD. Det känns som jag har varit gravid i 8 år samtidigt som det känns som jag kissa på stickan imorse. Weird. Lite uppdatering är på sin plats. Here we go.
 
Bebis: Ligger mestadesl på höger sida, typ jämt. Detta är favoritsidan verkligen. BM trodde att den ligger neråt, redo redan. Inte jag. Den är ganska livlig, framförallt på kvällarna. Magen hoppar åt alla håll och den svarar när man trycker lite retligt på den. Hej hej kära mor här är jag. 
 
Jag: Nu börjar jag bli stor. SF mått hos BM i vecka 29 var 29 cm, jag väger 67 kg vilket är en viktuppgång på 14 kg. Mensvärken kommer framförallt på kvällen och jag har fått sammandragningar som inte gör ont men är obehagliga och frekventa även de på kvällen. Jag känner mig nu tung och otymplig. Ni vet jobbigt att klä sig, komma ur sängen etc. Men nästa dag är det som bortblåst och man är lätt som en fjäder! Wiii. Fogar och åderbråck spökar. Du som är känslig, läs ej mer. Jag har åderbråck i fiffi. Baam. 16 dagar kvar på jobbet, sedan ska jag boa så det står härliga till!
 
Sagt från syrran: När Have kommer ska de äta köttbullar och macka ihop. Hon ska borsta tänderna på Have och byta blöja och de ska bada i poolen på uteplatsen. Hon tror Have fiser väldigt mycket och har små små fötter. Hon tror även att Have skriker väldigt mycket och då ska hon trösta, klappa och gosa. Jaja vi får väl se! :)
 
Lilla Have ♥
 
2
Mirre - Sweetwords

Hehe sött att storasyster spekulerar och så vacker bild. Du väger ju fin vikt fortfarande, det är mindre än jag vägt som mest =D

birgitmaria

Vilken härlig bild!
75 dagar- det kommer att gå fort!