Lilla vän

 
Denna lilla krabat alltså. Så fasansfullt nöjd med livet. Han knorrar lite när det är dags att äta och byta blöja annars ligger han nöjd i sitt nest eller sover. Han har sovit väldigt mycket vilket för mig känns helt befängt men folk säger ju att bebisar brukar bete sig så så jag får väl tro på det. Äta var tredje timme är oxå normalt tydligen och han har gått upp bra i vikt. Jag jämför ju med Pärlan som varken sov samt åt varje halvtimme.
 
Visst har han knorrigare dagar då han vill bli buren och tutta mycket men även solen har sina fläckar. Det är i alla fall en milslång skillnad de första två veckorna från sist, visste inte att det kunde vara så här och ha spädis! Om vi är värda det: Damn right!! Om vi har lagt koliken på hyllan? Verkligen inte, han är ju bara två veckor. Mycket kan hända. 
 
Vad vi gör nu? Jag bloggar, Pärlan kollar youtube bredvid mig på datorn och Have ligger nöjd i sängen och tittar förundrat omrking sig med o-mun. S J U K T!
 
7

Haves första vecka

 
Hej vänner! Avbrottet från bloggen blev lite längre än jag planerat. Men bubblan vet ni, den underbara bebisbubblan! Jag har fått uppleva det denna gången. Jag är så ofantligt lycklig över det. Tyvärr vart storasyster sjuk och det har ju innebrutit en del passande då jag inte vill att lilla Have ska bli sjuk med. Pappan har fått ägna sig åt Pärlan och det är trist att vi inte har kunnat börja resan tillsammans som jag tänkt men snart är hon pigg och frisk (och sjuk igen) och då blir det mys!
 
Have då. Förlossningen är ett kapitel för sig, återkommer om den. Men den va verkligen magisk. Än så länge har han varit cool-lugn. Jag får väcka honom för att äta och han verkar nöjd och glad. Självklart känns det ju konstigt för en orolig mamma som jämför allt med Pärlan som åt konstakt och inte var nöjd däremellan men alla är vi olika. Vi har inte släppt tanken på kolik o panik än men det är inget vi går o tänker på heller. Vi bara njuter av vår ljuvliga nöjda lilla kille. 
5

Jag slapp gå över tiden

 Mage vecka 39
 
Dagen jag gick in i vecka 40 valde Have att komna till världen. Och nej han ska inte heta Have, men förmodligen i andranamn om jag och storasyster får bestämma. Jag och pappan diskuterar vidare i namnfrågan. Förlossningen kunde inte gått snabbare eller bättre, ska skriva ihop en ordentlig förlossningsberättelse! Men är så nöjd. 
 
Jag och Have är kvar på BB och lär känna varann. Pussas, myser, gosar, sover och tuttar igång tuttarna! Han är magisk. 
 
2