11 dagar kvar till BF

 Mage i vecka 37
 
Sådär ja, såde lite "skit" på tradera och kamma hem en liten slant! Jag älskar att sälja på tradera oc loppis, saker som man verkligen inte vill ha längre som andra blir superglada för. Jag ser fram emot loppisen som jag kommer kunna ha när Pärlan och Have växt ur alla kläder! Kom och fynda på den vet ja. Det som omöjligt är ännu roligare är att själv göra fynd på loppisar och second hands. Jag blir riktigt hög på det!
 
Idag är det torsdag med allt vad det innebär. Utflykt på dagis, ledig dag imorgon, helgen står för dörren. Etc. 10 dagar kvar till BF. Jag känner inget speciellt, inga förvärkar eller så. Däremot har jag fruktansvärt ont i kroppen, att vända på sig på nätterna är ett så stort projekt. Mina fogar har "bråkat" sedan många veckor tillbaka och det är bra jobbigt och tungt nu. Jag har verkligen svårt o tro att kroppen kommer bli smärtfri igen. 
 
3
Mirre - Sweetwords

Oh så söta

Frida - Butik Sött & Salt

Älskar också att få gå och fynda på loppisar och second hand. Man kan verkligen göra så fina fynd!
Bara 10 dagar kvar, Så spännande! Kan ju komma precis närsomhelst. Nu är det 9 månader sen jag fick mitt tredje barn och jag har nästa helt glömt hur trött jag var i kroppen på slutet. Däremot försvann förlossningen för ca 1 månad sen och först nu kan jag gå promenader igen. Så jag trodde inge riktigt heller att kroppen skulle kunna bli smärtfri.
Lycka till nu när det väl är dags! 🖤

birgitmaria

Mysiga bilder!
Inte länge kvar alltså:-)