Lilla vän

 
Denna lilla krabat alltså. Så fasansfullt nöjd med livet. Han knorrar lite när det är dags att äta och byta blöja annars ligger han nöjd i sitt nest eller sover. Han har sovit väldigt mycket vilket för mig känns helt befängt men folk säger ju att bebisar brukar bete sig så så jag får väl tro på det. Äta var tredje timme är oxå normalt tydligen och han har gått upp bra i vikt. Jag jämför ju med Pärlan som varken sov samt åt varje halvtimme.
 
Visst har han knorrigare dagar då han vill bli buren och tutta mycket men även solen har sina fläckar. Det är i alla fall en milslång skillnad de första två veckorna från sist, visste inte att det kunde vara så här och ha spädis! Om vi är värda det: Damn right!! Om vi har lagt koliken på hyllan? Verkligen inte, han är ju bara två veckor. Mycket kan hända. 
 
Vad vi gör nu? Jag bloggar, Pärlan kollar youtube bredvid mig på datorn och Have ligger nöjd i sängen och tittar förundrat omrking sig med o-mun. S J U K T!
 
7
Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Jag är så glad för er skull ❤️

Mirre

Oh så härligt det låter, Den starten är man värd som du säger, varför fick man inte den för, hoppas vi att koliken inte alls kommer

Linda Cathrine Liljemalm

Åh vad glad jag är dör er skull att ni får leva i bubblan på riktigt!

Helga

Å, så herlig å lese💜 Så glad for deres alles skyld.
Mange kramar🌸

Vardagsfasoner

Åh åh åh! Jag saknar första tiden redan! Herre! Aston blir två månader snart!!! Hua!

Jämtlandshanna

Å, har hunnit läsa ikapp och sitter här och snörvlar pga alla gravidhormoner. Går in i v 39 på lördag så snart ska vi få träffa vår lillebror. Och jag är så glad för er skull att det gått bra och att han är nöjd och lugn. Vet ju precis hur det kan vara när det är långt från lugnt...
Ni är verkligen värda det!

Många kramar!

birgitmaria

Va mysigt! Och så skönt att ni verkligen får njuta - allihopa!