Pärlan vs Have vecka 38

Magarna sent i vecka 38
 
Idag går vi in i vecka 39 vänner! Woho! Två veckor kvar till BF, en månad som längst tills vi får träffa den lilla knodden. Det är med blandade känslor. En liten blödning och mycket rikliga flytningar gjorde att vi hamnade på specialistmödravården igår. Det var två yngre killar som intressant kikade down there och konstaterade att jag fortfarande är stängd och att inget vatten droppade. Så vi får väl se när have behagar att komma ut! Jag kände i alla fall igår när det kändes som att något va på gång att jag är redo! Herregud snart är jag tvåbarnsmor, så surreilistiskt och utopisk känsla så det är svårt som 17 att ta in.
 
Magarna fortsätter att följas åt, Pärlan-magen var 1 cm större. Jag väger mindre än sist men det beror på att jag samlade på mig väldigt mycket vatten sist pga den oerhörda värmen! Förhoppngnsvis slipper jag det om Have behagar o komma ut innan sommarvärmen gör entré på riktigt. Äntligen har mina stödstrumpor med mer kompresssion kommit till VC så de ska på idag och förhoppningsvis mota olle i grind gällande mina hemska åderbråck.
 
 
2
Mirre - Sweetwords

Det är otroligt att du snart är där, tycker det gått så fort, men så känner kanske inte du förståss =D

Mamma gravid, pappa inlåst

Åh vad fin mage, själv går man in i vecka 32 imorgon. Kika in min nystartade blogg, "Mamma gravid, pappa inlåst" som handlar om att vara gravid med första barnet samtidigt som min sambo nyss åkt in i fängelse. Kram!