Snor och hosta

 
Pärlan är konstant förkyld under vinterhalvåret. Elvan kan vi kalla henne. Konstant två gul/gröna bakteriefyllda snorsträngar under näsan och obehaglig hosta. Hade jag inte varit mammaledig så hade det varit konstant vabb. Dessutom verkar hon även kunna titulera sig som öronbarn. Grattis det kommer en soffa på posten! 

Så idag har jag tankat ner en lek-app och planerar o bjuda till lite extra. Pyssla, baka och måla går bra men leka rollekar eller bygga med saker gillar inte denna mamman! Ledsen men jag tycker det är jivla trist! Så idag blir det labyrint med klossar, russinstopp och nallarnas julafton! Pärlan är taggad. 


1

Gravidfotografering med Maya

 
Maya min Maya, du är så slående vacker! Jag träffade Maya för första gången 2013 när hon ville ha en speciell bild på magen då hon väntade sin andra son. När jag såg på sociala medier att hon var gravid igen gav jag henne ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till! :) Jag är så glad att vi fick till denna fotograferingen i höstglöden! Kjolen är ett hemmabygge och jag tycker den gör sig riktigt bra på bild. Kjolen och hatten finns till utlåning vid en gravidfotografering med mig.
 
Nu har bebis gjort entré i världen och gjort Maya till trebarnsmor, jag skriker ut i ett rungande grattis! Du är grym!
 

Familjefotografering i höstlöven

 
Min kära vikarie Elin som håller ställningana på jobbet medans jag är föräldraledig stod framför min kamera under hösten. En oerhört "lättfotad"  familj och lilla Gustav var med på allt! :) Vi hade jätteskoj och jag tror aldrig jag har knäppt så många bra bilder. Jag är glad att jag slapp göra valet att välja ut vilka bilder som skulle köpas! 

I helgen drog vi till slätta och hänger hos mormor! Det blir det vanliga, hälsa på nära o kära och äta kebab. Det är sen gammalt! 

Rösta på mig i tävlingen årets fotoblogg! Du kan rösta en gång per Google konto. Rösta HÄR. Tusen tack!