Have 6 månader

 
Jaha då mina kära vänner. Då var Have 6 månader. Det har gått sjukt fort, samtidigt är han så självklar! Som en liten pusselbit som saknades. Han mäter ståtliga 70 cm och väger 8760 g. Har storlek 74 i kläder. 
 
Kropp
Have är ganska lugn i sin fysiska utveckling och ligger gärna där man lägger honom. Han kan dock ta sig runt lite genom att åla sig fram. Kan sitta med mycket stöd. Han har rullat från mage till rygg några ggr men inte åt andra hållet och det är inget han pysslar med så ofta, han tar det chill! :) Han greppar föremål och byter hand, nu har han börjat inse att man kan kasta saker i golvet oxå och banka dom i bordet hysteriskt. 
 
Knopp
Have är världens gladaste bebis! Han ler åt i princip allt och det räcker egentligen med att titta på honom så ler han. Extra roligt är "rippitippie tippi tiiiii" låten. Han gillar att höra på sång och imse vimse spindel är så klart en klassiker som är mysig. Han har börjat gilla när det händer saker och är mer än gärna med på syrrans rum och kollar när hon leker med Duplo eller bygger tågbana. 
 
Mat & Sömn
Have helammar och har inte smakat på så mycket annat än. Han får en liten finger med sås någon gång. Det första han smakade på var dillsås. Han är dock intresserad och nu ser vi fram emot ett nytt kapitel i hans liv då han ska få upptäcka maten. Han äter väldigt mycket på nätterna men det är mer som tröst pga ond mage med massa fisar. Blöjan väger 90 ton när vi vaknar. Han sover 3 ggr på dagen och lägger sig för kvällen vid 19. Han är i regel lätt att söva och somnar lite varstans, i vagnen, på någon, i sängen. 
 
3
Mirre Sweetwords

Godingen, så otroligt fort det går, SEX månader, what!!!!

Frida - Vita Villan

Men då fort tiden går!

birgitmaria

Redan 6 månader.
Låter som han mår som en prins - så härligt!