Jobb

 
Hösten är min favoritårstid pga flera saker.
 
1. Jag fyller år! (Ja jag tycker fortfarande det är festigt)
2. Naturen är MAGISK
3. Folk bokar in fotograferingar hej villt och jag får träffa löjligt vackra människor och skapa minnen tillsammans med dom.
4. Julen nalkas (ja jag tycker fortfarande det är festligt)
 
Så högsäsong just nu på angusfoto och det är enormt skoj! Jag har fotograferingar varje helg och jag får möta massa härliga familjer och en och annan preggo med. Älskar när man kan vara mammaledig och få göra det man älskar allra mest, fotografera!
 
3

Have 5 månader

 
Den 16:e oktober blev lilla Have 5 månader. Jag pratade med min mor om Have och hans vistelse på jorden häromdagen. Det är så märkligt. Det känns som han funnits hela tiden, han har funnits jättelänge! och när jag tänker tillbaka på sommarminnen tänker jag genast "Då fanns inte Have" men det gjorde han ju! Han låg ju där i vagnen blott 1 månad gammal och var nöjd. Vår lilla nöjda kille. 
 
Have har hunnit bli en stor pöjk, 69 cm lång o 8310g. Han helammar gladeligen och det räcker och blir över för honom, går upp stadigt. Han har fått smaka pyttelite på vår mat men vi helammar en månad till (tror jag). Have börjar bli stadigare och stadigare men tycker inte om att ligga på mage så mycket. Han sitter gärna och prasslar med nån gammal "tidning" i babysittern. Han kan greppa föremål och nu åker allt in i munnen. Han sover i en säng bredvid våran och har lite magproblem nattetid som genererar i många matpauser för att lindra det onda. Mamma ostbåge hej hej. Han somnar för kvällen kl 19 och går upp med ett glädjetjut vid 6.30. 
 
Gillar: Han gillar tittut, blåsa på magen, att stå, titta/lyssna på syrran, leka i sitt babygym, åka bil, åga vagn, tita på folk, ha besök av nära och kära.
Gillar inte: Träna nacken i magläge, kiwi.
 
Denna magiska unge alltså! Han är så nöjd, go och gla! Vår älskade lilla Have. 
 
1

Höst

 
 
 
Då var hösten här vänner! Jag håller vad jag lovar, jag sa ju att jag skulle komma tillbaka till hösten! :) Vi får se hur det blir med uppdateringarna men nu känner jag att jag vill berätta lite, visa lite! Jag har ju så mycket fint att visa, så många fotograferingar i höstlöven.
 
Jaha vad har hänt sen sist då. Är ju nästan 2 månader sedan jag blogga! Lilla Have har gått o blivit 5 månader. Världen enklaste och goaste unge. Oerhört lätt att ha o göra med, vi är så löjligt förtjusta i honom hela familjen. Pärlan älskar sin lillebror mest i världen och jag njuter så länge det är på den nivån. Jag har klippt av mig håret! Det kräver ett helt eget inlägg. Hmm... KJ har börjat nytt jobb! Slipper pendling och är nu en kommunnisse precis som jag. Ja det är väl det, annars lunkar livet på här hemma med barn, sjukdomar, jakt efter sömn, bråk och kärlek!
 
2