Have 5 månader

 
Den 16:e oktober blev lilla Have 5 månader. Jag pratade med min mor om Have och hans vistelse på jorden häromdagen. Det är så märkligt. Det känns som han funnits hela tiden, han har funnits jättelänge! och när jag tänker tillbaka på sommarminnen tänker jag genast "Då fanns inte Have" men det gjorde han ju! Han låg ju där i vagnen blott 1 månad gammal och var nöjd. Vår lilla nöjda kille. 
 
Have har hunnit bli en stor pöjk, 69 cm lång o 8310g. Han helammar gladeligen och det räcker och blir över för honom, går upp stadigt. Han har fått smaka pyttelite på vår mat men vi helammar en månad till (tror jag). Have börjar bli stadigare och stadigare men tycker inte om att ligga på mage så mycket. Han sitter gärna och prasslar med nån gammal "tidning" i babysittern. Han kan greppa föremål och nu åker allt in i munnen. Han sover i en säng bredvid våran och har lite magproblem nattetid som genererar i många matpauser för att lindra det onda. Mamma ostbåge hej hej. Han somnar för kvällen kl 19 och går upp med ett glädjetjut vid 6.30. 
 
Gillar: Han gillar tittut, blåsa på magen, att stå, titta/lyssna på syrran, leka i sitt babygym, åka bil, åga vagn, tita på folk, ha besök av nära och kära.
Gillar inte: Träna nacken i magläge, kiwi.
 
Denna magiska unge alltså! Han är så nöjd, go och gla! Vår älskade lilla Have. 
 
1
Mirre Sweetwords

Oj vad tiden går =D, samt skönt gått förbi koliktiden också =D