Have 9 månader

 
Tjo och tjim, plötsligt va Have 9 månader (och några dagar till) Det är ju bara helt galet men samtidigt ganska förståeligt, känns som han har funnits hos oss för alltid men samtidigt en kvart. Jag har ju helt tappat det med haves måntliga uppdateringar som jag vet att jag kommer älska att läsa i efterhand men nu kommer det i alla fall en! 
 
Kropp
Vikt och längd är väldigt oklart, får se nästa månad. Han har storlek 74/80 i kläder. 80 på bodys och 68/74 på byxor. Have är en slow starter men nu sitter han relativt stadigt utan stöd, eller nja.. han faller åt sidorna och bakåt när man minst anar det. Han ålar sig fram likt en säl, benen spikraka och fötterna vinklade utåt. Men fort går det! och rent blir det på golvet, inte på kläderna. Han har inte gjort några tendenser att resa på sig eller vilja krypa. Än har ingen tand kikat upp i munnen. 
 
Knopp
I förra veckan typ kom äntligen det beryktade svåstaviga jollrandet "da-da" så nu brukas det flitigt i olika tonarter. Pappan tror att det betyder pappa, jag är skeptisk. Den berömda lampan vet sin plats, oftast. Han han klappa händerna och det gör han varje gång någon utbrister "Bra Have"! Dansa till musik är härligt och favoriten är "Elektrisk" men Markus och Martinus. Då sittdansar han på bra.
 
Mat/sömn
Tuppelurar på dagen är 2-3 stycken, varierar mycket i längd men han sover när han är trött helt enkelt. Det har aldrig varit några problem att sova för Have viket är helt underbart härligt och fantastiskt. Han sover i en liten säng bredvid vår men helst tätt intill mamman. Han har alltid vaknat ganska ofta på natten av en fis som sitter på tvären men det brukar bara lätt att hantera med lite kärlek. Somnar i stort sett alltid kl 19 och vaknar mellan 06-07. Nu har maten börjat ta en central plats i Haves liv och han fullständigt SKRIKER HALSEN AV SIG i något sorts glädjetjut blandat med frustration så fort han hamnar i matstolen. Han äter allt som bjuds, bovetegröt, rån, ägg, ärtor, kyckling, palsternacka, äpple, banan, ja you name it! Amma är fortfarande gott speciellt nattetid, då kan det gärna bli 3-4 ggr. På dagen ett par tre gånger med. 
 
2

Ny hemsida

 
Heeej! Det går inte så bra för mig o blogga just nu, men det får vara så! Jag bloggar när jag vill helt enkelt. Blir alldeles rörd av att ni kikar in här trots flera veckors radiotystnad! Det är fint! Puss till er, ni vet vilka ni är! :)
 
Jag har gjort om min hemsida radikalt och det har jag suttit och knåpat med under mina kvällar i flera veckor. Jag känner mig rätt så nöjd då igår lanserade jag den. Klicka in och kika rint vet ja! (angusfoto) Jag har även en liten fotograferingsrabatt i samband med lanseringen, klika in på fejjan för att ta del av den vet ja. Klicka HÄR
 
KRAM! 
1