Var sak har sin tid

 
Idag är det Valborg. En dag som förr i mitt liv betydde oerhört mycket, förr på den gamla goda tiden då jag var student. Låt se typ 2006 och sånna där gamla årtal. Det känns oerhört längesen, men ändå väldigt nära. På den tiden fanns det något som hette Festivalborg och det var en helg där Studengatan med omnejd förvandlades till ett inferno av glada och galna studenter som betedde sig som att det inte fanns någon morgondag, men det fanns det... det vittnar den sista bilden till vänster om.
 
Jag och Besan var kombos på den tiden och bodde mitt i smeten, på Festivalborg hade man två val: Att vara en del av det eller att fly fältet. Själva festivalen ägde rum på lite olika ställen men jag tror inte att jag var inne på området något år, det var inte det som va grejjen. Det var runt omkring, på studentgatan, i varje korridor, i varje lägenhet, allt stod öppet, alla var välkomna. Det var helt galet. Dagen efter såg det ut som en tornardo hade dragit fram över gatan och det låg uppbrända soffor, utkastade tv-apparater, flaskor och sopor så långt ögat kunde nå.
 
Var sak har sin tid. Här sitter jag nu, preggo och äter godis. Vi orkade inte gå och kolla på brasan ikväll, det regnar ju ute. Jag tror att det blir en tidig kväll i sängen med min lilla löjliga familj. Var sak har sin tid ♥
 
4