Min vardag

 
Jag blir så glad när jag kikar in här och ser er tappra läsare som trots min oerhört trista uppdatering mödar er att kika in i hopp om att jag slängt ut ett litet inlägg, puss till er! Men det är riktig bloggtorka här vänner, jag tror och hoppas att jag kommer tillbaka i höst. Just nu njuter jag bara av sommaren och vår nya familjemedlem! Återigen, Pramkajen på Instagram är något bättre på att uppdatera sig. Enklare! 
 
5
Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Jag tittar troget in, även om uppdateringarna blir färre =) Jag är likadan, men jobbar upp lite inlägg nu när inspon finns.

Helga

Njut av din fina familj och sommarn, blogginläggen får vänta tills hösten 😘 Kram

Mirre Sweetwords

ja jag vet inte du, jag känner samma igen att jag hinner inte med bloggen, eller ja jag hinner att svepa ihop ett blogginlägg men hinner inte besöka tillbaka så tappar ju massa besökare på det, er trogna fina läsare är kvar, men tappar mycket, men det får vara så känner jag, och jag stannar kvar här hur ofta du än bloggar

Så fina bilder i headern =D

birgitmaria

Låter som en plan. Njut du av livet och återkom när andan faller på! Tills dess kan jag hälsa att nu finns det hopp om röda tomater på vår glasaltan. (se inlägg hos mig, enbart för din skull)

Åsa Rindstål

Du gör ju helt rätt i att njuta av familjetiden! Den bästa och lyxigaste tiden man har! 💗