Bärsjal

 
När Pärlan va spädis hade vi en Ergobaby 360 med spädbarnsinlägg.. precis! Orkar man ens läsa det!? Oerhört meckigt med att först lägga ner bebis i ett inlägg, på med selen, behöva hjälp att knäppa i bak, smärtar i rygg och axlar och sen skriker hon ändå halsen av sig och man får ta av allt igen. Dessutom blir det SNORVARMT.
 
Denna gången kör vi (eller jag k-J tycker allt är meckigt) sjal! Så mycket enlare på alla plan! Enkel att få på sig, enkelt att sätta ner bebis, blir inte så varmt och bebis somnar på ett kick! Kanske inte beror på sjalen dock.. utan att Have är en bebis a la walk in the park. Men dagens tips är deffinitivt sjal! Min kommer från Mimundus och fyndad för en hunka på köp och sälj.
 
3
Linda Cathrine Liljemalm

Sjal är så mysigt! Utan bärdon hade vi inte klarat oss här hemma då vår lilla gosse bestämde sig för att hata vagnen och efter månader av att ha burit honom på alla promenader tycker jag själv att vagnen är mest bara bökig ;) Om ni ändå skulle vilja ha sele så småning om kan jag rekommendera Manduca (inbyggt spädbarnsinlägg) eller ergobaby adapt (utan spädbarnsinlägg).

Mirre Sweetwords

Jag visste knappt att de mer ergonomiska fanns då tösen var liten, då hade nog jag också skaffat en sjal så, så bra den verkar

Trevlig midsommar till er

Mirre Sweetwords

Vill ju veta vad han heter ju ;)