Haves första vecka

 
Hej vänner! Avbrottet från bloggen blev lite längre än jag planerat. Men bubblan vet ni, den underbara bebisbubblan! Jag har fått uppleva det denna gången. Jag är så ofantligt lycklig över det. Tyvärr vart storasyster sjuk och det har ju innebrutit en del passande då jag inte vill att lilla Have ska bli sjuk med. Pappan har fått ägna sig åt Pärlan och det är trist att vi inte har kunnat börja resan tillsammans som jag tänkt men snart är hon pigg och frisk (och sjuk igen) och då blir det mys!
 
Have då. Förlossningen är ett kapitel för sig, återkommer om den. Men den va verkligen magisk. Än så länge har han varit cool-lugn. Jag får väcka honom för att äta och han verkar nöjd och glad. Självklart känns det ju konstigt för en orolig mamma som jämför allt med Pärlan som åt konstakt och inte var nöjd däremellan men alla är vi olika. Vi har inte släppt tanken på kolik o panik än men det är inget vi går o tänker på heller. Vi bara njuter av vår ljuvliga nöjda lilla kille. 
5
Mirre - Sweetwords

Underbart att se och läsa och hoppas att Pärlan kryar på sig snabbt, och roligt att ni fått en av varje =D en pojk en flicka =D

Bestämt namn än?

Emmelie

Skönt med lugn snart. Hur går det med åderbråcken? 😅

Linda Cathrine Liljemalm

Låter som om ni har det superbra! Ta hand om er och fortsätt njuta :)

birgitmaria

Men så härligt! Fortsätt njuta!

anneli

Åh så mysigt att vara i lilla bebisbubblan :)